Vídeo del reconeixement en l’Ajuntament de Sagunt  https://youtu.be/Yepg21n5x5Y

La recepció ha tingut lloc al Saló de Plens i han assistit l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor d’Esports, Miguel Chover; les jugadores de l’equip; el president del Club, Jesús Amores; i els técnics entrenadors, Manu Etayo i Noelia Oncina. També han assistit diversos membres de la corporació municipal.

L’equip local ha assolit l’ascens de categoria en la Fase d’Ascens del passat cap de setmana, en què han participat els equips Cleba León Balonmano, Helvetia BM Alcobendas, Club Sporting La Rioja, i BM Morvedre. El regidor d’esports ha felicitat les jugadores per esta fita, i ha declarat que “sou, simplement, extraordinàries. Veure que vosaltres torneu a l’elit, per a mi es el màxim”.

D’altra banda, el president del BM Morvedre, Jesús Amores, també ha dedicat unes paraules, i és que assegura que “sent gran satisfacció per l’èxit aconseguit per totes vosaltres”. A més, Amores ha declarat que “l’handbol femení es mereix ocupar un lloc en aquesta ciutat”, i ha obsequiat a l’Ajuntament amb una medalla. Per la seua part, l’alcalde de Sagunt també ha volgut remarcar l’esforç de l’equip local: “Ens han fet vibrar en el camp”, i ha afegit que “este es un projecte no només per a guanyar partits, sinó per a guanyar també com a persones”.

La capitana del BM Morvedre, Carla Sánchez, també ha declarat que “sols tinc paraules d’agraïment: estic orgullosa de les meues companyes”. Per últim, el tècnic Manu Etayo ha donat les gràcies ala directiva, “tot es molt més fàcil quan arribes a un lloc i t’acullen d’aquesta manera”. A més, l’entrenador ha fet un balanç positiu de la fase d’ascens: “estic sorprès de com estava el pavelló i com ha vibrat la gent”.

L’espera’t ascens de l’equip es va fer efectiu en el partit jugat contra l’Sporting La Rioja el passat dissabte. Amb un marcador de 17 a 15 a favor de l’equip local, les “guerreres” del BM Morvedre s’imposaren a l’equip visitant en un partit on ambdues formacions s’esforçaren al màxim. L’equip Helvetia Alcobendas també va aconseguir l’ascens de categoria el diumenge en el partit contra l’Sporting La Rioja, que es va saldar amb un resultat de 28 a 18.

Durant el cap de setmana s’han realitzat els partits d’aquesta Fase d’Ascens, que s’han organitzat en dos encontres per dia. L’assistència al Pavelló Municipal (internuclis) ha segut major de l’esperada, ja que, tot el dies es van superar els 1000 espectadors. A més, els partits han segut retransmesos per streaming, superant el 22.000 espectador. Per part dels equips visitants, ha imperat la germanor i la companyonia amb l’equip local, tant en les jugadores com en l’afició que s’ha desplaçat fins a Sagunt.

Després d’aquesta important fita per al BM Morvedre, l’equip ja s’enfoca en la seua estrena en la lliga Guerreres Iberdrola. Cal destacar que les “guerreres” del Morvedre,  amb 13 jugadores formades en el equips base, han quedat imbatudes en la lliga Divisió Honor Plata d’Handbol, després de 9 mesos de competició i 31 partits.